38-jarige man zakt door een zes meter hoog dak van een school in Sri Racha en overleeft met de nodige ernstige verwondingen

SRI RACHA:- Een 38-jarige man is eerder deze week ernstig gewond geraakt na een val door een auditoriumdak van een school in het district Sri Racha. De hulpdiensten werden op ​​de hoogte gebracht van het incident van een school in de wijk Bang Phrand.

De eerste hulpteams arriveerden in de aula in de school en troffen de 38-jarige gewonde man, khun Kritsana Chaikaew aan.

Hij had een ernstige schedelbreuk opgelopen en bloedde hevig, maar was zich bewust van hetgeen hem was overkomen.  Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar de artsen klaar klaarstonden om hem te opereren.

Zijn collega zei dat de twee mannen dakdekkers waren en de dakpannen van het auditorium aan het verwisselen waren. Khun Kritsana stapte per ongeluk op een gebroken stuk dakbedekking, stortte zich erdoorheen en viel meer dan 6 meter lager op de cementvloer. Er waren geen kinderen aanwezig op het moment van het tragische ongeval en leraren riepen onmiddellijk de hulpdiensten in.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!