NÉÉ, de opgezette voedseldonatie van Olleke Bolleke in Pattaya is GÉÉN mosterd na de maaltijd.

PATTAYA:- Enige tijd terug werd ik door Olleke Bolleke lezer, Ton Maas uit de Isaan gevraagd of uw nieuwsbeer géén voedsel donatie evenement voor de noodlijdende Thaise mensen in Pattaya kon organiseren. Eerlijk gezegd zat uw nieuwsbeer daar niet om te springen, eigelijk om de simpele reden dat ik niet mijn vingers wilde branden aan dergelijke met geld verbonden zaken.

Echter nadien kreeg ik andere leden dezelfde vraag toegespeeld, zodat Olleke Bolleke in Thailand toch overstag is gegaan.

In de afgelopen week heb ik samen met enkele Thaise managers van Dicks Café, Drinking Café en Indonesisch restaurant Trindy de actie op touw gezet, hetgeen een hartverwarmende schenking in Jomtien werd. 

In deze eerste week hebben wij het donatie bedrag van 36.400 baht van verschillende mensen uit Thailand, Nederland, België en zelfs Curaçao mogen ontvangen.

En,….dan zijn wij er nog lang niet, gezien de toezeggingen van mensen overal ter wereld. Dat maakt het mogelijk om in de komende weken vier donaties-rondes te organiseren waarbij wij instaat kunnen zijn om rond de 500 Thaise mensen van een maaltijd en een flesje water te kunnen voorzien.

De donaties van vorige week mochten wij organiseren in het Jomtien complex en op de Thappraya Road in Jomtien.

Voorts wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om alle mensen die hart hebben getoond door geld naar mijn rekening over te maken, bedanken.

Ook voor u is het mogelijk om zowel in Nederland als Thailand te doneren

Voor Nederland:

NL33INGB0003957317  tnv Auke Boon

Voor Thailand:

Kasikorn bank 3302869366 tnv A. Boon

Degene die hun warme hart hebben getoond, zal ik uitnodigen om deel te nemen in de messenger-groep:

Zodat de transparantie van deze voedselactie voor iedereen waar te nemen is, zodat er geen onmin of oneerlijkheid in het geding komt, waar uw nieuwsbeer een bloedhekel aanheeft.

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “NÉÉ, de opgezette voedseldonatie van Olleke Bolleke in Pattaya is GÉÉN mosterd na de maaltijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!