Nederlandse man zakt tijdens zijn wandeling op de beach road van Pattaya in elkaar en komt te overlijden

PATTAYA:- Een Nederlandse man die gistermorgen vroeg op de Pattaya Beach Road liep, niet ver van Soi 6, is naar verluidt ingestort voordat hij dood door andere voetgangers werd gevonden

De hulpdiensten werden om 01.00 uur op de hoogte gebracht van het incident. De politie en de ambulancebroeders arriveerden ter plaatse en troffen op het trottoir in de buurt van een motortaxihokje aan.

Het stoffelijke overschot werd later door de politie van Pattaya geïdentificeerd als dat van de Nederlander Lars S. (Uw nieuwsbeer houdt zijn achternaam achter in afwachting van melding door de ambassade en de familie).

Hij was bewusteloos en had ernstig hoofdletsel opgelopen door zijn val.  Ondanks pogingen van zowel omstanders als eerstehulpverleners om te reanimeren, kon men niet anders doen dan de man ter plaatse dood verklaren.

Getuigen vertelden tegen stadsreporters dat ze de man zagen lopen toen hij plotseling instortte, waardoor zijn hoofd met een aanzienlijke klap op de grond terechtkwam.

Zijn exacte doodsoorzaak wordt volgens de politie vastgesteld en zijn lichaam wordt voor onderzoek naar een plaatselijke medische officier gebracht.  Verschillende ambulancebroeders speculeerden over de doodsoorzaak, maar Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Pattaya heeft ervoor gekozen om te wachten op verdere informatie in plaats te speculeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

4 gedachten aan “Nederlandse man zakt tijdens zijn wandeling op de beach road van Pattaya in elkaar en komt te overlijden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!