Jippie a Jee, Jippie a Joo, Pattaya heeft er een cowboy ranch resort bij

PATTAYA:- Sinds vorige week heeft Pattaya er een nieuwe attractie bij, tot nu toe enig in zijn soort, een heus Cowboy Resort, net buiten Pattaya gelegen.

 Het Cowboy Resort is pas ongeveer twee maanden open en de eigenaar is verheugd om een ​​Country-Western-geïnspireerd resort in het hart van Chonburi en Nongprue te presenteren.  Het resort ligt niet ver van de Phoenix Gold Golf en Country Club, waar veel van Olleke Bolleke in Pattaya waarschijnlijk bekend mee zijn. 

De ranch is veel meer dan “alleen maar een ranch “, maar een resorts met comfortabele, schone kamers in verschillende soorten en stijlen, een ruim zwembad, paardrijden, fietsen, een salon en restaurant met zowel heerlijke Europese als  Thais eten, een volledige bar, livemuziek en elk weekend cowboyshows/vuurshows/stuntshows en nog veel meer! 

De ranch ligt in een prachtige, rustige, natuurlijke omgeving buiten de hoofdstad en is perfect voor mensen die willen “ontsnappen” aan de vaak hectische en snelle omgeving van Centraal Pattaya of Bangkok, zo merkt uw nieuwsbeer op.  

In het weekend ’s avonds (vrijdag en zaterdag) is het een perfecte plek om te genieten van een paar drankjes in een natuurlijke omgeving met vermakelijke livemuziek en spannende shows met vuurdansen, lasso draaien, stunts en meer Country-Westers georiënteerde shows.

Bezoek de ranch op Facebook: https://web.facebook.com/cowboy.resort.pattaya/

Telefoon 0949857779 of 061-3948399 Bezoek ze op LINE @: Cowboyresort

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!