🎥 | Nederlanders in Thailand niet blij met komst Emile Ratelband: ‘Hoop dat hij niet naast me gaat wonen’

PRACHUAP KHIRI KHAN:- Emile Ratelband woont sinds begin dit jaar in Thailand. Toen hij eind 2021 dit nieuws naar buiten bracht, was niet iedereen daar even blij mee. De Nederlanders die in Thailand wonen zagen hem liever direct weer vertrekken. ,,Ik hoop dat hij niet naast me gaat wonen.”

Grootse plannen
Emile Ratelband liet begin dit jaar weten grootse plannen te hebben in Thailand. Hij wil er woningen laten bouwen, bezig gaan met een ‘immuunbooster’ en maakte plannen voor producten gemaakt van krekelmeel.

,,In Nederland zijn ze bezig de boeren uit het land te jagen, maar we willen toch proteïnen eten. Een krekel bestaat voor 70 procent uit proteïne. Dus ik ga hier een fabriek beginnen”, zei hij in gesprek met De Gelderlander.

Thailand zit niet op hem te wachten
Zelf was hij enorm positief over zijn komst naar Thailand, maar in Thailand zaten minder mensen op hem te wachten. Op Thailandblog, de grootste Thailand-community in Nederland en België, werd het nieuws over Emile vorig jaar al gedeeld.

‘Ik hoop dat hij niet naast me komt wonen’

Onder het bericht stroomden al snel de negatieve reacties binnen. ,,Uitgekotst in Nederland? Hoop niet dat hij naast me komt wonen”, luidt het. Een andere Nederlander die in Thailand woont is het met die reactie eens. ,,Ik hoop dat hij niet in mijn buurt komt wonen.”

0,055 euro fooi
Een andere lezer zegt Emile al een keer in Thailand te hebben ontmoet. ,,Ik heb die kwiebus één keer in mijn restaurant gehad in 1997 in Phuket en gaf toch wel 2 baht fooi aan het personeel na het eten. Het personeel vroeg of iedereen zo gul is in Nederland!”, schrijft de lezer sarcastisch. 2 baht is omgerekend 0,055 euro.

Ook deze lezer hoopte dat Emile weg zou blijven uit Thailand. ,,Ik hoop dat hij niets kan vinden in heel Thailand. Laat de makelaar maar uitkijken met hem, praatjes vullen geen gaatjes.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ditjesendatjes
Content: Charlotte Wijnen
Bron: https://www.ditjesendatjes.nl/nederlanders-in-thailand-niet-blij-met-komst-emile-ratelband-hoop-dat-hij-niet-naast-me-gaat-wonen/

Eén gedachte over “🎥 | Nederlanders in Thailand niet blij met komst Emile Ratelband: ‘Hoop dat hij niet naast me gaat wonen’”

  1. Iets met woningen, daar zijn er al genoeg mee bezig, niets aan te verdienen als vreemdeling die zelf een makelaar nodig heeft om te gaan wonen.
    Iets met immuunbooster is voor de wetenschap, niet voor schreeuwers.
    Wormpjes telen en verpakken kan de Thai als geen ander waardoor de winstmarge minimaal is. (Zie topic cannabis telers)

    Emiel over 4 jaar berooid terug naar Nederland, leven van een AOWtje met de nodige toeslagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!