Nakagami mist Grand Prix in Thailand,  Nagashima als vervanger

BURIRAM:-  Takaaki Nakagami zal komend weekend tijdens de OR Grand Prix of Thailand niet in actie komen. De plaats van de Japanner binnen LCR Honda Idemitsu zal in Buriram ingenomen worden door Nakagami’s landgenoot Tetsuta Nagashima.

Na afloop van de Japanse Grand Prix kreeg Takaaki Nakagami een flinke tegenslag te verwerken. Tijdens een bezoek aan een Japanse specialist kwam bij een scan aan het licht dat de LCR Honda Team Idemitsu een gescheurde pees in zijn pink heeft. Nakagami zal hierdoor niet afreizen naar Thailand maar in de loop van de week in zijn geboorteland een operatie moeten ondergaan.

De Japanner zal hierdoor de komend weekend te verrijden OR Grand Prix of Thailand op het Chang International Circuit aan zich voorbij moeten laten gaan. LCR Honda Team Idemitsu heeft Tetsuta Nagashima gevraagd en bereidt gevonden om als vervanger op te treden.

Tetsuta Nagashima: “Allereerst wens ik Taka het allerbeste en ik hoop dat hij zo snel mogelijk terug kan komen. Ik zal proberen mijn best te doen als zijn vervanger binnen het LCR Honda Team Idemitsu en ik zal proberen te genieten van het racen. Ik kijk uit naar het evenement van dit weekend. Ik heb veel plezier gehad tijdens de Japanse GP, en ik heb veel geleerd. Dus dit weekend wil ik hetzelfde blijven doen, want ik moet nog veel dingen leren op een MotoGP machine.”

Nagashima wist zich afgelopen weekend in Motegi in de kleuren van Team HRC als negentiende te kwalificeren voor de race. In de wedstrijd haalde de met een wildcard aan de start verschijnende Japanner de finish niet.

Nakagami hoopt – in afwachting van verdere evaluatie – twee weken later voldoende hersteld te zijn en terug te keren op zijn LCR Honda tijdens de Australische Grand Prix op Phillip Island.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: racesport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!