Naarmate het buitenlandse toerisme in Pattaya weer opleeft, neemt ook de interesse in online forums en sociale media in Pattaya toe

PATTAYA:- Nadat de Covid19 pandemie de toeristenindustrie van Pattaya meer dan twee en een half jaar heeft stilgelegd, beginnen de zaken er eindelijk iets beter uit te zien voor Pattaya en Thailand.

Voor het eerst sinds december 2019 lijkt de stad in december en januari een echt “hoogseizoen” te hebben zonder wijdverbreide grenssluitingen, zakelijke beperkingen, covid-mandaten, nachtleven en entertainment, en al het andere dat tijdens de de pandemie.

Ja, er zijn bestaan nog steeds problemen, waarvan vele buiten de directe controle van Thailand, zoals inflatie over de hele wereld, de aanhoudende Russische invasie van Oekraïne, stijgende olieprijzen en dure vluchten, China zet zich nog steeds in voor een Covid Zero-strategie en meer. 

Maar Thailand heeft aangekondigd dat per 1 oktober het noodbesluit dat sinds maart 2020 van kracht was, wordt opgeheven en toeristen en bezoekers hoeven niet te testen op Covid-19, hun vaccinatiestatus te bewijzen, gevaccineerd te worden of enige andere maatregel, om het land eindelijk volledig te heropenen. 

Thailand degradeert Covid19 ook tot een ziekte die moet worden gecontroleerd en ontbindt hun Covid-19-operatiecentrum.

Bovendien verlengt Thailand ook de periode voor visa on arrival en visumvrijstelling in de komende maanden, zodat mensen gemakkelijk langere vakanties kunnen nemen. Voor meer informatie hierover klik hier

De opwinding is voelbaar op veel internetfora, groepen, gemeenschappen en soortgelijke items waar veel mensen van plan zijn (of al hebben) om terug te keren naar Thailand, velen voor het eerst sinds 2019 of begin 2020.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!