Na het grootse feest laat Pattaya zijn smerige kant zien, waarbij de ratten in de rotzooi aan ravotten zijn

PATTAYA:- De ochtend na oudejaarsavond in Pattaya laat deze kustplaats de lelijke kant van de populaire feeststad zien. “De bevolking danste, zong, en speelde de muziek in de boom-boom stad” maar vandaag begint de grote schoonmaak van deze roemruchte badplaats.

Pattaya ging het nieuwe jaar in met bergen afval dat over de trottoirs en strandgebieden lag verspreid, met dronkaards die tussen het afval sliepen en ratten die tussen het weggegooide afval aan het ravotten waren.  Het was absoluut geen scène uit de bekende film Ratatouille, maar er werden degelijk knaagdieren gezien die zich tegoed deden aan de etensrestjes van het nieuwjaarsfeest

De politie was ondertussen druk bezig om de vrede te bewaren tussen de ladyboy-gemeenschap van de stad en Indiase toeristen die hun gouden kettingen stevig vasthielden, terwijl de expat-gemeenschap tot in de vroege uurtjes in de Walking Street flink aan het feesten waren.

Maar niet alleen dat!  De politie heeft ook een kleine illegale gokclub op het strand opgerold nadat ze getipt was door enkele leden van het publiek, zo publiceerde uw nieuwsbeer in een eerder verschenen reportage.

Gokken, anders dan wedden op paardenrennen of de door de overheid gesponsorde Thaise loterij, is streng verboden in Thailand.  Het verbod stamt uit de Gambling Act van 1935. De huidige speelkaarten wet verbiedt particulier bezit van meer dan 120 speelkaarten zonder de goedkeuring van de overheid.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!