Goklustige Thaise man rent de zee bij Jomtien Beach in, om aan de lange arm van de politie te ontkomen

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft gisteren drie vermeende goklustige mannen gearresteerd wegens het dobbelen om geld. Één van hen was zo geschrokken dat hij de zee in rende om aan arrestatie te ontkomen.

Een politiepatrouille onder leiding van kolonel Krirkrit Saiwana, zijnde de plv. hoofdcommissaris van het politiebureau van Pattaya, arresteerde om 21:00 uur drie gokverdachten op Jomtien Beach voor The Now Hotel na een tip van een “bezorgde” landgenoot.

De politie vertelde tegen de lokale media dat de tipgever vertelde dat deze mannen aan het feesten waren en illegaal op het strand aan het dobbelen waren zonder rekening te houden met de wet. Toen de politie arriveerde, schoten  deze drie mannen meteen alle kanten op, en één van hen besloot zelfs de zee in te rennen om aan arrestatie te ontkomen, aldus kolonel Krirkrit.

Hoe dan ook, uiteindelijk werden alle drie verdachten gearresteerd. De man die in zee stortte, gaf het uiteindelijk op en gaf zich over aan de politie die op het strand stond te wachten. De politie van Pattaya nam dobbelstenen en contant geld van de verdachten in beslag en nam deze naar het politiebureau van Pattaya. De verdachten zouden naar verluidt hebben toegegeven aan gokken, maar alleen voor de lol van hun groep.

Toch zette de politie van Pattaya juridische stappen en beschuldigde hen van gokken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Matichon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!