Vandaag arriveert er in Bangkok een karavaan van 4.000 bussen nu de eindejaarsvakantie voorbij is

BANGKOK:- De woordvoerder van het staats-transportbedrijf maakte bekend dat het bedrijf vandaag dat het 4.000 interprovinciale bus- / bestelbusdiensten zal uitvoeren om meer dan 53.000 passagiers terug te vervoeren naar Bangkok nu de eindejaarsvakantie voorbij is.

De mensen begonnen gisteren terug te keren naar de stad, toen het bedrijf 2.792 diensten uitvoerde voor meer dan 26.000 passagiers die vroeg in Bangkok wilden aankomen om verkeersopstoppingen te vermijden, ondanks dat maandag een officiële feestdag is, aldus khun Rapipan Wannapintu, de woordvoerder van Transport Co..

Het transportbedrijf verwacht een toename van het aantal terugkerende passagiers en heeft tot 4.000 bus- en bestelbusreizen voorbereid om ervoor te zorgen dat er geen passagiers bij de terminals achterblijven.  “We hebben taxichauffeurs ook geïnformeerd via de JS100- en FM91-radiostations om passagiers rechtstreeks van platforms op te halen om de drukte bij het busstation te verminderen”, voegde ze eraan toe.

Het personeel van Transport Co houdt zich aan de Covid19 maatregelen zoals het dragen van mondkapjes en het bewaren van sociale afstand om verspreiding van Covid-19 te voorkomen en zal passagiers adviseren hetzelfde te doen, zei Rapipan.

Het bedrijf biedt ook korting op tickets voor degenen die na 2 januari reizen, als dank voor het helpen verminderen van de drukte bij busterminals.

Passagiers die hun tickets boeken via de e-ticket-app of www.transport.co.th voor binnenlandse reizen op 3-9 januari krijgen 10% korting. Neem voor meer informatie contact op met het callcenter op 1490.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!