Na de heropening zijn er 6 buitenlandse reizigers positief op het Covid19 getest, aldus het DDC

BANGKOK:- Het Thaise departement van ziektecontrole maakte bekend dat er tot dinsdag 6 van de 4.510 reizigers positief op Covid19 waren getest.

De directeur van het departement , dr. Sumanee Watcharasin, zei dat 2.013 reizigers dinsdag Thailand zijn binnengekomen op Suvarnabhumi Airport in Samut Prakan.

“Van hen waren 1.769 vrijgesteld van quarantaine, 79 kwamen in aanmerking om het land binnen te komen onder het sandbox-programma, 64 hebben zeven dagen quarantaine ondergaan en 101 hebben tien dagen quarantaine ondergaan”, legde ze uit.

“De top vijf van buitenlandse reizigers die Thailand bezoeken, komen uit: Japan, Singapore, Duitsland, Qatar en China.”

Dokter Sumanee zei dat meer dan de helft van de burgers in 17 toeristische proefgebieden hun eerste inenting hebben  gekregen, behalve Nong Khai, waar 47,3 procent van de burgers de eerste prik heeft gekregen.

Ze voegde eraan toe dat Chiang Mai het meest zorgwekkende gebied is, aangezien er daar veel Covid19 clusters zijn ontstaan, zoals op markten, werkplekken, gezinnen en immigranten.

“De provincie heeft vaccinatiecampagnes en proactieve tests uitgevoerd, evenals aanscherpingsmaatregelen met betrekking tot alcoholgebruik”, voegde ze eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!