Mysterieuze monnik vecht in de Isaan tegen geesten en demonen 

KHON KAEN:- Gisteren meldden de lokale bevolking dat er een onbekende uitgeputte monnik in het dorp Chaiyachet van deze noordoostelijke province op straat lag te dweilen.

Eerst dachten ze dat hij ziek was of een hitteberoerte had gehad en probeerden ze hem wakker te maken. Khun Nattachan Wongmahisathon, een eerste vrouwelijke getuige, wachtte op hulp van andere dorpelingen, aangezien het ongepast is voor een vrouw om de monnik aan te raken.

Ondertussen vroeg ze een passerende ijsverkoper om bij de monnik te kijken en na te gaan of hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De monnik werd uiteindelijk wakker en schreeuwde dat zich met hun eigen zaken moesten bemoeien en niet met hem, onderwijl was iedereen wel van mening dat hij op zijn minst dronken of erg verward was.

En dat hij tegen een geest vocht om het dorp ertegen te beschermen. Een winkelier in de buurt zei dat de monnik eerder alcoholische dranken had gekocht om een ​​speciale geestenceremonie te houden.

Hij weigerde zijn naam te geven of waar hij vandaan kwam, maar er wordt gesuggereerd dat hij uit Nong Khai kwam.

De dorpelingen boden de monnik aan om naar een nabijgelegen tempel te gaan en daar uit te rusten, maar hij weigerde en bleef maar schreeuwen totdat de mensen in angst wegrenden.

Uiteindelijk verdween de monnik en werd nooit meer gezien.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!