UPDATE | Onlangs vrijgelaten zedendelinquent bekent moord op Thaise Britse tiener in bos in Noord-Thailand, zijn vriendin nog steeds vermist

LAMPANG:- Een man die eerder in de gevangenis zat voor seksuele misdrijven, heeft de moord op de Thais-Britse tiener bekend, die zondag dood werd aangetroffen in de bossen van de provincie Lampang in het noorden van Thailand.

Uw nieuwsbeer deed eerder verslag van deze gruwelijke moord: lees hier> https://ollekebolleke.info/16-jarige-engels-thaise-jongen-dood-teruggevonden-in-thais-bos-vriendin-nog-spoorloos/

De politie heeft een 44-jarige Thaise man genaamd, Khun Chaiwat Boonkarin gearresteerd op verdenking van moord en het verbergen van een lichaam, aanvankelijk ontkende hij de beschuldigingen, maar na de hele nacht te zijn ondervraagd, bekende hij de moord op de 17-jarige Woramet “Ben” Taota, een dubbele Thais-Britse burger.

Chaiwat was minder dan acht maanden geleden vrijgelaten uit de gevangenis wegens seksuele misdrijven.

Afgelopen zaterdag, rond 16.00 uur op zaterdag, reed de 17-jarige Woramet Taota alias  “Ben” op een motor met een 16-jarig Thais meisje genaamd Surapitchaya, alias “Ping Pong”, in zijn geboorteplaats Lampang.

Een plaatselijke vuilnisman vond Ben zondag dood in een bos in Ban Than in het district Mae Tha.

Volgens de politie zat Bens gezicht onder het bloed en waren er tekenen dat zijn gezicht en hoofd waren geraakt met een stomp voorwerp. Op de plaats delict vond de politie een zwarte schoudertas, een powerbank en een identiteitskaart. De telefoon en het geld van Ben werden vermist, waardoor de mogelijkheid ontstond dat hij was beroofd, aldus de politie.

Er was geen teken van een worsteling, wat suggereert dat Ben ergens anders is vermoord en dat zijn lichaam in het bos is gedumpt.

De politie is nog steeds op zoek naar de vermiste vriendin van de overledene. Een samengesteld team blijft zoeken naar Ping Pong, die sinds zaterdag vermist wordt.

Vandaag gaan speurhonden het gebied doorzoeken.

De onderzoeken zijn in volle gang.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!