Mysterieuze dood van jonge Australiër nabij een Thais eiland

~IN HET DUISTER TASTEN~
(Géén aanknopingspunten vinden)

KRABI:- De politie van Krabi onderzoekt de mysterieuze dood van een man uit Sydney die begin juni Koh Pu in het midden van de nacht in een kleine boot verliet en niet meer terugkeerde.  

De 28-jarige Robert Wojcik woonde als duikinstructeur op het pittoreske eiland Pu, voor de westkust van de provincie Krabi.  De getalenteerde zeiler studeerde in 2010 af aan het beroemde Scots College in Sydney voordat hij de wereld rondreisde en als duikinstructeur aan de slag ging.  Familie en vrienden sloegen op 2 juni alarm toen hij niet terugkeerde van een avondje uit op zee.  

De volgende ochtend gingen lokale vissers op zoek naar de Australiër, maar ontdekten alleen een lege boot op zee.  De politie onderzoekt zijn dood en denkt dat hij kennelijk overboord is gevallen,  zijn stoffelijk overschot werd later gevonden.  

De sleutels van de boot zaten nog in het contact en zijn portemonnee en rugzak waren aan boord.  Wat wel ontbrak was zijn iPad, die hij gebruikte om te communiceren met zijn familie in Australië.  Het laatste contact was een gesprek met zijn vader rond 21.30 uur.  Wojcik woonde sinds december 1919 in Thailand. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily Mail
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: Daily Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!