Motorrijder van 36 en zijn passagier van 12 jaar oud overleden nadat ze door rood licht reden en onder een vrachtwagen raakten

BANGKOK:- Een 36-jarige motorrijder en een jong meisje van 12, door de politie schokkend geïdentificeerd als zijn “vriendin”, stierven ter plaatse nadat ze laat in de nacht door een rood licht waren gereden en tegen een vuilniswagen aanreden, beide hadden drugs bij zich. Dit verschrikkelijke ongeluk gebeurde in Soi On Nut 86 in Bangkok.

 De politie en reddingswerkers van Prawet kwamen ter plaatse om de motorfiets in een compleet wrak te vinden, met de lichamen van de man en het meisje tussen het verwrongen staal.

De man, geïdentificeerd als Anupong Kaekmek, droeg een gram methamfetamine en een Smith & Wesson-revolver in zijn tas, terwijl het meisje, geïdentificeerd als zijn “vriendin”, twee mobiele telefoons en twee pakjes amfetamine in haar zak had.

Een 44-jarige ontdane vuilnisman op de vrachtwagen genaamd Thanomchai Naksuk, vertelde tegen de politie dat de motorrijder gas gaf toen hij het rode licht naderde waarna  hij met hoge snelheid tegen de achterkant van de vrachtwagen aanbotste.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!