Lieve Lalisa zal het aftellen naar het nieuwe jaar in Phuket toch niet muziekaal omlijsten

THAILAND:- De Thaise Lalisa Manoban alias Lisa zal niet aanwezig kunnen zijn bij het aftellen van het nieuwe jaar in Phuket, zo maakte het Zuid-Koreaanse entertainment bureau YG Entertainment gisteren duidelijk.

Een schrijven van het bedrijf verklaarde het volgende:
Verwijzend naar het nieuws dat Lisa Lalisa Manoban heeft bevestigd dat ze zal deelnemen aan het nieuwjaarsevenement in Thailand, zijn we erg dankbaar en vereerd dat een dergelijk voorstel is verschenen, maar helaas zal Lisa het evenement niet kunnen bijwonen.  

We hopen dat er geen verwarring is ontstaan, en bedanken u vriendelijk.”

Eerder had de Tourism Authority of Thailand (TAT), samen met de particuliere sector, gehoopt dat Lisa het nieuwjaarsevenement van Phuket zou vereren in een poging om de provincie te promoten als een “bestemming van wereldklasse”.

Gouverneur Yuthasak Supasorn zei dat het idee TAT eind september toesloeg, toen de K-pop-zangeres het gesprek van de dag werd nadat ze extra sterren kreeg na de release van haar eerste solo-videonummer “Lalisa”, dat het Guinness-record voor het nummer brak.  van dagelijkse opvattingen en verdiende haar wijdverbreide bekendheid en lof.

Khun Yuthasak wees erop dat een optreden van Lisa toeristen van over de hele wereld naar Phuket zou kunnen trekken, vooral BlackPink-fans en bewonderaars die deel uitmaken van het zogenaamde “Blink” -universum.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Phuket 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!