Motorrijder stort in Bangkok in een 6 meter diep gat

BANGKOK:- Een 23-jarige man raakte eergisteren  zwaargewond toen hij op zijn motor in een 6 meter diep gat in de weg naar beneden viel.

De politie werd gewaarschuwd voor het ongeval bij de ingang van Soi Ratchadapisek 10 in het district Huai Khwang.  Ter plaatse vonden ze een gecrashte Honda Click-motorfiets bij een 6 meter diepe opening in het wegdek, waar de gemeentewerken ondergrondse kabels aan het leggen waren.

Reddingswerkers gebruikten een brancard en katrolsysteem om het slachtoffer, Chai (achternaam niet genoemd), uit het gat te takelen. Doktoren ontdekten dat hij verschillende ernstige verwondingen had opgelopen, waaronder een gebroken rechterbeen.  Hij werd met spoed naar het Paolo Chokechai 4-ziekenhuis gebracht voor behandeling.

De werklieden van de gemeentewerken zeiden dat een deel van de Ratchadapisek Road elke nacht van 22:00 tot 04:00 uur was afgesloten voor het leggen van ondergrondse kabels en dat ze een waarschuwingsbord ongeveer 15 meter voor de opening hadden geplaatst.

Getuigen zeiden dat de motorrijder met hoge snelheid reed toen hij tegen het bord botste, de macht over het stuur verloor en in het gat tuimelde terwijl zijn motor er voorbij gleed.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!