Pasgeboren overleden baby aangetroffen langs de weg in Si Racha

~REGIONIEUWS~

SI RACHA:- Een lokale bewoner vond in het afgelopen weekend een lijkje van een pasgeboren baby langs de kant van de weg in Si Racha.  De politie van Si Racha is begonnen met een zoektocht naar de verantwoordelijke persoon.

De politie van Si Racha werd op de hoogte gebracht van de ontdekking van een dode pasgeboren baby op zaterdagavond rond zonsondergang (29 mei) aan de kant van een weg in de buurt van de Khao Namsap-tempel in Thung Sukhala.

De politie en hulpverleners kwamen ter plaatse om het lichaam van een pasgeboren mannelijke baby te vinden in de buurt van een half gegraven gat.  Er wordt aangenomen dat de baby ten minste vijf uur was gestorven voordat zijn lichaampje werd ontdekt.

De 59-jarige Khun  Sangwien Duangyai, die het lichaam voor het eerst ontdekte, vertelde tegen de politie van Si Racha: “Ik voer elke dag straathonden in de buurt van de Khao Namsap-tempel.  Ik rook plots een onaangename geur terwijl ik naar de tempel liep voordat ik iets zag waarvan ik dacht dat het een puppy was.  Er waren wat kleine bloedvlekken op de weg. “

 “Ik ging dichterbij voordat ik tot mijn schrik ontdekte dat de overledene een dode pasgeboren baby was.”  Zo concludeerde Sangwien.

De politie van Si Racha is een onderzoek gestart om de moeder van de baby en/of de persoon die het kind heeft gedumpt te vinden.  Een politiewoordvoerder verklaarde te geloven dat de verantwoordelijken gedeeltelijk een gat hadden gegraven toen ze werden onderbroken door passerend verkeer of een voetganger en vluchtten, waardoor het overleden kind in het half afgegraven gat achterbleef.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!