Felle brand in een verffabriek in Chonburi, Twee medewerkers lopen brandwonden op na een explosie

CHONBURI:- Brandweerlieden proberen gistermiddag een  de brand bij de fabriek Karawa op het industrieterrein Amata City in Chonburi onder controle te krijgen.  Twee medewerkers raakten bij een explosie gewond, toen de brand uitbrak I de  industriële verf-en verdunnerfabriek.

De brand begon rond 14.30 uur in de Karawa Co-fabriek op het industrieterrein Amata City in Tambon Hua Lo, zo vertelde  Kapitein Suchaiyot Chuaykaew, plv.  onderzoekshoofd op het politiebureau van Don Hua Lo.

Vijftien brandweerwagens en de nodige brandweerlieden werden ingezet om de brand te blussen, die zich snel verspreidde in de industriële verffabriek.

De brandweer had meer dan een uur nodig om het vuur onder controle te krijgen.

De Thaise media wist te meldden dat er een explosie was geweest terwijl de twee arbeiders olie aan het mengen waren, waarna er vlammen uitbraken.

De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak van de brand.  De schade moet nog worden beoordeeld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook fire & rescue Thailand
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!