Monnik in Thailand beweert tijdens opname van een sex-videoclip gedrogeerd te zijn door een Duitse man

CHONBURI:- Een Thaise monnik staat in de schijnwerpers nadat er online een video circuleerde waarin te zien was hoe hij een Duitse man aan het pijpen was.

De boeddhistische monnik gaf toe dat hij de “ster” in de videoclip was, maar beweert dat hij twee jaar geleden werd gefilmd terwijl hij tijdelijk afstand deed van het kloosterleven.  Bovendien beweert hij dat de Duitse man een Viagra-achtige substantie in zijn koffie gedaan had waardoor hij de drang kreeg de penis van de Duitse man in de mond te nemen

De abt van de Wat Samnak Kham-tempel in het Ban Beung-district van de provincie Chon Buri bevestigde dat Phra Banjong zoals hij genoemd wordt, geen echte monnik is, maar bewoner van de tempel.

De abt zei dat Phra Banjong werd gewijd in een tempel in de provincie Lop Buri en regelmatig naar Wat Samnak Kham reist, aangezien de tempel veel activiteiten organiseert.  Op een gegeven moment verbleef de monnik ongeveer een jaar in Wat Samnak Kham.  Hij werd echter van het tempelterrein gestuurd nadat hij enkele donaties op zijn persoonlijke bankrekening had gestort, iets wat in strijd is met de monastieke code, aangezien monniken geen geld mogen hebben, en voegde de abt eraan toe.

Phra Banjong gaf toe seks te hebben gehad met de Duitse man, maar zegt dat hij destijds niet tot monnik was gewijd.  Hij zegt dat hij het kloosterwezen tijdelijk heeft verlaten om wat geld te verdienen.  Hij zegt dat hij door de Duitse man was ingehuurd om voor zijn zieke vader te zorgen.  De Duitser betaalde hem heel goed, 50.000 baht per maand, zei de monnik.  Phra Banjong zei dat hij op een ochtend nadat hij de door de Duitse man bereide oploskoffie had gedronken, “intense seksuele gevoelens voelde die hij niet kon weerstaan”, wat leidde tot de gebeurtenissen in de clip.

De monnik zei dat hij de media gevraagd had om het verhaal correct te presenteren, zodat het imago van het boeddhisme niet wordt aangetast. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Wochenblitz.com

Eén gedachte over “Monnik in Thailand beweert tijdens opname van een sex-videoclip gedrogeerd te zijn door een Duitse man”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!