Moeder en zoon ontsnappen aan de dood nadat hun auto in een 3 meter diep gat stort dat voor ondergrondse kabels was gegraven

~GODS WEGEN ZIJN ONDOORGRONDELIJK~
(Er gebeuren soms rare dingen)

BANGKOK:- Een 70-jarige Thaise automobiliste en haar 25-jarige zoon overleefden een hachelijk ongeluk met lichte verwondingen nadat hun auto deze week plotseling in een gat was gestort dat gebouwd was voor het installeren van ondergrondse kabels in het Thonburi-district van Bangkok.

De politie van Talad Plu-politie arriveerde met vrijwillig reddingspersoneel ter plaatse nadat ze waren gewaarschuwd voor het ongeval op Ratchada-Thaphra Road Soi 17 in het Talad Plu-subdistrict van het Thonburi-district.

Een witte personenauto was in een gat van 3 meter diepgedoken, dat was gemaakt door de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) om hangende stroomkabels ondergronds te verplaatsen.  De reddingsvrijwilligers hebben vervolgens de moeder, Khun  Khemakorn Kongthanon en haar zoon Warat Kongthanon veilig uit de auto weten te redden. Beiden werden bijgestaan ​​met eerste hulp na lichte verwondingen.

Volgens de verklaring van Khun Khemakorn aan de politie reed ze naar huis langs Ratchada-Tha Phra Road en zag ze geen bouwborden of verlichting om aan te geven dat er bouwwerkzaamheden gaande waren totdat haar auto plotseling in het gat stortte.

Een hijskraan werd ter plaatse gebracht om de auto uit het gat te halen.  Inmiddels hebben ambtenaren contact opgenomen met het bedrijf dat verantwoordelijk was voor de bouw om schadevergoeding voor de slachtoffers te bespreken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Matichon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!