Meer dan 40 nieuwe Covid19 infecties in Chonburi aangetroffen

~PROVINCIAAL NIEUWS~

CHONBURI / PATTAYA:- De recente uitbraak van Covid19 virus, dat voornamelijk verband houdt met uitgaansgelegenheden in Bangkok, heeft 40 nieuwe gevallen naar de provincie Chonburi gebracht.  

Volgens de gezondheidsafdeling van de provincie zijn uitgaansgelegenheden in Pattaya, Sri Racha en Bangkok verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus.  

510 mensen die als zeer besmettelijk worden beschouwd, zijn getest en wachten momenteel op de resultaten.  

De mensen kunnen zich laten testen op Covid-19 in ziekenhuizen en medische centra in heel Chonburi.  Het provinciale bestuur vraagt ​​de bevolking om contact op te nemen met de gezondheidsafdeling als ze naar nachtclubs, uitgaansgelegenheden of andere plaatsen zijn geweest die op de lijst van de overheid staan.  

De gezondheidsafdeling vraagt ​​bewoners ook om alle veiligheidsmaatregelen te volgen om zich te beschermen tegen het coronavirus, inclusief het vermijden van drukke plaatsen, veelvuldig handen wassen, het dragen van gezichtsmaskers, het beoefenen van sociale afstand en persoonlijke hygiëne.  

Het bureau heeft een schema vrijgegeven waarmee mensen kunnen controleren of ze onlangs specifieke plaatsen hebben bezocht waar ze mogelijk zijn blootgesteld aan het Covid-19-virus.  Iedereen die moeite heeft met ademhalen of koorts heeft binnen 14 dagen na het bezoeken van deze plaatsen, wordt dringend verzocht om een ​​arts te raadplegen.  

Ze zullen ook worden gevraagd om het ziekenhuis te informeren dat ze deze locaties hebben bezocht.  

Hier is de lijst met plaatsen in Chonburi waar deze week Covid19 infecties zijn gevonden.  

• Bone Pattaya op Petchtrakul Road in Naklua van 2 april tot 3 april van 21.00 uur tot middernacht.  

• Ban Mae Restaurant in Borwin, Sri Racha tussen 29 maart en 1 april van 20.00 tot 22.00 uur.  

• Sri Racha Tour Bus (Future Park Rangsit-Sri Racha Route) op 1 april van 16.30 uur tot 19.00 uur.  

• Khao Bang Phra-tempelmis in Sri Racha op 1 april van 21.00 tot 22.00 uur.  

• Militaire rekruteringstest op het Sri Racha District Office op 2 april van 6.00 tot 16.00 uur.  

Olleke Bolleke in Oost Thailand

3 gedachten aan “Meer dan 40 nieuwe Covid19 infecties in Chonburi aangetroffen”

    1. Hoe komt u daarbij? Welke bronnen heeft u? Alvorens je als toerist Thailand binnenkomt, moet je heel wat contrôles hebben doorlopen. Het zou zomaar kunnen dat de besmettingen onder Thaise mensen of illegalen ontstaan.

  1. Allemaal geneuzel, ze moeten dit van de WHO. En, hoe makkelijk is het niet om net als in Europa de horeca de schuld te geven. Alsof de bacteriën het verschil kennen tussen een drukke (Gogo)bar en een markt of een regering gebouw!
    Het is allemaal fake, een grote hoax! De maskers is alleen om je persoonlijkheid te breken, het Visus is een bacterie, een virus leeft niet buiten het lichaam langer dan 2 seconde, de mazen in een fijn masker zijn 30 maal groter dan de veronderstelde ziekmaker! Zie het als een mug die je wilt weren middels vogelnesten.

    De eigenaren aandeelhouders van de big farms willen winst genereren op hun medicatie, een manier daarvoor is het creëren van een ziekte of de bevolking het idee geven dat het er is. Waarom anders de niet WHO gebonden top wetenschappers de mond snoeren? Omdat het een leugen is, en de pers is al jaren niet meer vrij noch onafhankelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!