25-jarige Thaise jongen skate in 55 dagen héél Thailand door en legt 2.051 kilometer af

CHIANG MAI:- De 25-jarige eigenaar van een rolschaatsbaan is op zijn skeelers van Chiang Rai naar de provincie Yala en heeft in 55 dagen 2.051 kilometer afgelegd.

Gisteren bereikte de 25-jarige Jitruek Narat de plaats Betong, in de zuidelijke grensplaats Yala. Hij had op 1 maart het Mae Sai-district van Chiang Rai verlaten, het bovenste deel van Thailand.

Toen hij Betong binnenkwam, werd Jitruek verwelkomd door ambtenaren bij veiligheidscontroles en door lokale bewoners.  Ze feliciteerden hem omdat hij de eerste persoon was die op skeelers van de bovenste puntje naar de onderste puntje van het land gereden had

Khun Jitruek sprak na zijn aankomst met verslaggevers en zei dat hij van extreme games houdt, en hij houdt vooral van rolschaatsen en rolschaatsen.  Hij geeft nu les in skeeleren en rolschaatsen op zijn eigen trainingsbaan in de provincie Nakhon Pathom.  Hij is ook een coach voor kinderen en jongeren van de Skate for All Academy in Bangkok. Hij vertelde dat hin een record wilde vestigen met zijn Rollerblades, dus besloot hij van Mae Sai naar Betong te skaten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!