Lokale bewoners bezorgd na brand in een slaapkamer van een verhuurd appartement in hun wijk in Pattaya

PATTAYA:- De bewoners van de Buakaow Village gemeenschap werden gewaarschuwd nadat gisteren plotseling brand uitbrak in de slaapkamer van een buurman.  Gelukkig vielen er geen gewonden.

Rond 15.00 uur  gisteren, 26 april, werd de afdeling rampenpreventie van Pattaya de hoogte gebracht van een brand in de woongemeenschap van Buakaow Village in de deelgemeente Nongprue van Pattaya. De brandweerlieden van Pattaya haastten zich vervolgens naar de plaats delict.

Daar kwam rook uit een slaapkamer in een appartementengebouw naast een aantal andere.  De bewoners waren al bezig het vuur te blussen.  De brandweer heeft met een watertruck water gespoten om te voorkomen dat het vuur oversloeg naar nabijgelegen appartementen.  

Na 15 minuten kon het sein “Brandmeester” geroepen worden.

Volgens de brandweer is de brand ontstaan ​​in de slaapkamer van een gehuurd appartement, dat volledig uitbrandde.

Khun Chitta Wongwan, de 40-jarige huiseigenaar, zei tegen de politie van Bang Lamung: “Ik rook rook uit mijn slaapkamer en toen hoorde ik geschreeuw van omwonenden dat er plotseling brand uitbrak, dus rende ik ernaartoe om het te controleren en belde mijn buren voor  helpen.” De oorzaak van de brand werd bij vertalen van dit bericht  nog onderzocht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!