Thaise legerdokter beschuldigd van het injecteren van troepen met nep Covid-19-vaccin tijdens VN-missie

~HIJ VERDIENDE GELD ALS WATER~
(Makkelijk geld verdienen)

BANGKOK:- Een arts van het koninklijke Thaise leger is ontslagen en zijn medische vergunning werd ingetrokken nadat hij troepen had geïnjecteerd met nep Covid19 vaccins, het een en ander zou zich tijdens een vredesmissie van de Verenigde Naties in Zuid-Soedan hebben voorgedaan. 

Het “vaccin” was eigenlijk gewoon water.  De hospik, die ook een luitenant is, injecteerde blijkbaar 273 Thaise troepen met het waterslot en rekende 607 baht, of ongeveer 20 dollar per injectie.

Een soldaat merkte op dat de flesjes die de medicus gebruikte voor de injecties niet geëtiketteerd waren.  Een leidinggevende startte een intern onderzoek en ontdekte dat de flesjes gewoon gevuld waren met water.  Op bevel van de VN werd de hospik ontslagen en teruggestuurd naar Thailand.  Ook zijn medische vergunning werd ingetrokken.

Verschillende Thaise media maakten gewag van het nieuws en zeiden dat een Thaise legerarts in een veldhospitaal in Zuid-Soedan werd geschorst vanwege een onderzoek naar vermeende fraude.  De hospik werkte naar verluidt van december 2019 tot december 2020 in het ziekenhuis.

Na openbaring van het nieuwsbericht bevestigde de Thaise opperbevelhebber generaal Chalermphol Srisawat dat een hospik troepen met water had geïnjecteerd, waarbij hij beweerde dat het een Covid-19-vaccin was.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!