Miss Thailand pakt op verkiezing Miss Universe uit met heel speciale, symbolische jurk

AMERIKA:- In New Orleans, Louisiana in de Verenigde Staten gaat op dit moment de 71ste editie van Miss Universe door. 84 landen en gebieden strijden daar voor de prestigieuze titel. Een van de meest opvallende kandidaten dit jaar is ongetwijfeld Anna Sueangam-iam, de kandidate uit Thailand. Zij verscheen tijdens de parade in avondkledij namelijk in een heel opvallende jurk die een ode was aan haar ouders.

Komende nacht weten we wie wordt tot Miss Universe 2022 uitgeroepen wordt. Die titel wordt uitzonderlijk in januari uitgereikt omdat de organisatie te weinig interesse vreesde in november of december door het wereldkampioen voetbal. Maar voor we de 16 halve finalisten aan het werk zien tijdens de officiële uitzending, is er eerst een online voorronde met de 84 kandidaten. Daar wordt bepaald wie nog kans maakt om Harnaaz Sandhu uit India, Miss Universe 2021, op te volgen.

Tijdens die voorronde moesten de verschillende nationale missen heel wat parades lopen. Daarbij was er uiteraard de traditionele badpakken- of bikinironde. Er is ook een ronde waarin de kandidates een jurk die hun land voorstelt, moeten presenteren. Tot slot is er ook altijd een parade in avondkledij.

VUILNISBELT
En het is in die ronde dat de Thaise miss Anna Sueangam-iam de aandacht naar zich toe trok. Deze 24-jarige groeide op aan een vuilnisbelt. Haar vader was namelijk een vuilnisman en haar moeder een straatveger. Sueangam-iam woonde dan ook bij haar overgrootmoeder, die een boeddhistische non was, totdat ze cum laude afstudeerde aan de universiteit.

Tijdens Miss Universe bleek dat Anna Sueangam-iam haar ouders en haar afkomst alvast niet is vergeten. Haar jurk bestond namelijk volledig uit honderden lipjes van blikken. Die waren telkens bekleed met een schitterende Swarovski-kristal, wat voor een prachtige avondjurk zorgde.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Twitter 
Content: Florian Callens
Bron: Newsmonkey

Eén gedachte over “Miss Thailand pakt op verkiezing Miss Universe uit met heel speciale, symbolische jurk”

  1. Pingback: 3vendors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!