Ministerie van toerisme dient deze week het voorstel in om de wettelijke sluitingen van het nachtleven in toeristische gebieden tot vier uur ’s ochtends te verlengen

BANGKOK:- De Thaise minister van Toerisme, Khun Phiphat Ratchakitprakarn, die ook verantwoordelijk is voor sport, verklaarde vandaag aan de Thaise media dat het Thaise kabinet een voorstel zal bespreken om de legale sluiting van het nachtleven in toeristische gebieden morgen, dinsdag 6 december te verlengen.

De minister zei niet waarom het voorstel vorige week niet werd behandeld, zoals hij aanvankelijk aan de media had verteld.  De zaak is al weken een “hot issue’ , zelfs nu sommige gebieden, zoals Pattaya, harde nachtelijke invallen afdwingen in toeristische zones om 2 uur ’s nachts, wat leidt tot veel klachten van toeristen op sociale media.

Khun Phiphat noemde het voorstel zelfs een nieuwjaarsgeschenk aan Thais en toeristen.  Indien goedgekeurd, wat geenszins gegarandeerd is omdat veel anti-alcoholorganisaties zich tegen de maatregel hebben verzet, zullen toeristische gebieden zoals Bangkok, Phuket, Krabi, Phang Nga, Chonburi (Pattaya), Prachuap Khiri Khan (Hua Hin) en Surat Thani (Samui)  wettelijk toegestaan ​​om uitgaansgelegenheden te openen tot 04.00 uur in toeristische gebieden.  Het voorstel heeft ook goedkeuring nodig van lokale leiders en gouverneurs als het Thaise kabinet de maatregel goedkeurt.

Khun Phiphat is ook van plan om nog een ronde van We Travel Together voor te stellen, een kortingscampagne voor binnenlandse reizen die voornamelijk gericht is op binnenlandse toeristen. Uw nieuwsbeer probeert u de komende tijd u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in Thailand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: ข่าวพัทยา Pattayanews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!