Middelbare scholier beschuldigd van diefstal van een goudshop

~DE HELER IS NET ZO GOED ALS DE STELER~
(Wie gestolen goed koopt is even slecht als de dief)

ROI-ET:- Een 19-jarige middelbare scholier in de noordoostelijke Thaise provincie Roi-et is gearresteerd en beschuldigd van het beroven van een goudwinkel.

Gewapend met een mes ging de student op 24 april 2021 naar de goudwinkel en wist uiteindelijk te vluchten met gouden kettingen van 11 baht.

De recherche van de Crime Suppression Division (CDC) en lokale politieagenten gingen later naar het huis van de student en namen hem mee naar het politiebureau voor ondervraging.

De student bekende dat hij meer dan 100.000 baht van een heler had ontvangen bij de verkoop van enkele gouden kettingen. Een deel van het geld gebruikte hij om schulden af ​​te lossen en de rest hield hij voor zichzelf om de bloemetjes buiten te zetten.

De rechercheurs gingen later naar het huis van de verdachte en vonden zeven gouden kettingen verborgen in zijn kamer. De kettingen zijn inmiddels teruggebracht naar de goudwinkel.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron

Illustraties: Thai Residents
Content: Olleke Bolleke in
 Zuid Thailand
Bron: Thai Residents

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!