Buitenlanders op Phuket negeren opnieuw de opgelegde Covid19 maatregelen, uitzetting dreigt!

~ERGENS SCHIJT AAN HEBBEN~
(Lak hebben aan, zich niets aantrekken van)

PHUKET:- De buitenlanders van Phuket staan opnieuw ‘in the picture’ vanwege hun vermeende niet-naleving van de veiligheidsmaatregelen van Covid-19.

Een bijeenkomst bestaande uit hooggeplaatste Phuket-functionarissen, en een meerderheid van consuls en vertegenwoordigers van de buitenlandse regering besloten dat tegen degenen die zich niet “sociaal verantwoordelijk” gedragen, gerechtelijke stappen zullen ondernomen worden, waarbij de meest onverzettelijke een enkele reis uit Thailand krijgen.

De bijeenkomst van gisteren stond in het teken van het bespreken van manieren om de verspreiding van het virus voor buitenlandse toeristen die in Phuket wonen te voorkomen. 14 consulvertegenwoordigers waren aanwezig, waaronder die van de volgende landen:

UK.
Rusland.
Frankrijk.
Nederland.
Noorwegen.
Kazachstan.
Luxemburg.
Zuid-Korea.
Chili.
Nepal.
Zwitserland.
Mexico.
Australië.
Noorwegen.

Volgens het rapport van de bijeenkomst kregen de deelnemers de gelegenheid om hun mening te geven en aanbevelingen te doen rond de Covid-19-epidemie.

Het rapport bevatte deze formulering:
“Als Provinciaal Volksgezondheidsbureau van Phuket echter vaststelt dat u (buitenlanders) een hoog risico vormen, of positief getest bent op Covid-19, u (buitenlanders)dan moet sociaal verantwoordelijk zijn door u voor te bereiden op behandeling in strikte overeenstemming met de plaats die is vastgesteld door de gezondheidsdienst , dat is onze norm. Dezelfde norm geldt voor iedereen in de provincie Phuket woont. “

“Als u als buitenlander niet aan wenst te voldoen, zullen er wettelijke straffen tegen u worden ingesteld en overwegen wij uw toestemming om in het Koninkrijk te verblijven in te trekken”

Het rapport bevatte geen verklaringen van de consuls over het bericht, maar merkte wel op dat de Honorair Consul van het VK voorstelde om de provinciale overheid te vragen om quota voor vaccinatie tegen Covid-19 toe te wijzen aan buitenlanders die in Phuket wonen en om te verduidelijken hoe lang het zou duren. voordat buitenlanders het Covid-19-vaccin konden krijgen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron

Illustraties: The Nation 

Content: Olleke Bolleke in
 Zuid Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!