Een overvaller van een goudshop in Pantip Plaza binnen 72 uur achter de tralies gezet!

~IEMAND EEN PLUIM IN DE HOED STEKEN~
(Iemand complimenteren)

BANGKOK:- Het feit dat er met grote regelmaat een goudshop in Thailand berooft wordt, is nu niet direct groot nieuws, dat weet uw nieuwsbeer ook wel. Wel is het noemenswaardig te noemen dat deze criminelen binnen de kortste keren bij de lurven gepakt worden. En dat is ook het geval inzake de beroving van een goudshop in Pantip Plaza in Bangkok.

De overvaller werd binnen 72 uur gearresteerd nadat hij wist weg te vluchten met 37 baht goud. Ambtenaren hebben bijna al het goud terug kunnen halen. De verdachte is een 21-jarige man waarvan de naam niet genoemd werd. Getuigen wisten te meldden dat de man klein was, ongeveer 170 centimeter lang. Hij droeg een zwarte hoodie, een zwarte spijkerbroek, laarzen en had een pistool bij zich. Het goud had een waarde van bijna 1 miljoen baht.

De goudwinkel was Toh Gang 1991 gevestigd in Pantip Plaza G-verdieping. De man ontsnapte op een gestolen motor die hij van een plaatselijke bewoner had gestolen. Het incident vond plaats op 24 april 2021 en de overvaller werd op 27 april 2021 aangehouden.

Politie-generaal Suchat Thirasawat, de plv. commissaris – Generaal meldde dat de politie een 21-jarige jarige man heeft gearresteerd die gezocht werd op basis van een arrestatiebevel uitgevaardigd door het Nonthaburi-gerechtshof. Tijdens de arrestatie werd bijna al het gestolen goud teruggevonden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron

Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in
 Zuid Thailand
Bron: Khaosod.com

Eén gedachte over “Een overvaller van een goudshop in Pantip Plaza binnen 72 uur achter de tralies gezet!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!