Met méér dan een miljoen boeken keert de boekenbeurs “De Grote Boze Wolf” terug in het Impact congrescentrum in Bangkok

BANGKOK:- De “Big Bad Wolf Book Sale Bangkok” wordt gehouden van 23 maart tot 3 april, van 10.00 tot 22.00 uur, in hal 4, van het congrescentrum Impact. Er zullen meer dan een miljoen boeken te koop zijn met kortingen die wel tot 95 procent kunnen oplopen.

Dit gratis toegankelijke evenement zal naar verwachting meer dan 100.000 bezoekers trekken tijdens de 12-daagse uitverkoop.  Er worden geen plastic zakken verstrekt om de opwarming van de aarde tegen te gaan.  Bezoekers zijn aangemoedigd om hun eigen herbruikbare tassen van thuis mee te nemen en fysieke afstand te houden van andere mensen om te voldoen aan de preventieve maatregelen tegen Covid19.

Khun Paul Kanjanapas, de directeur van Impact Exhibition Management Co Ltd, zei: “Big Bad Wolf Book Sale Bangkok 2022 keert eindelijk terug naar zijn hol na een pauze tijdens de pandemie.  Impact is opnieuw gekozen als locatie na zijn debuut in het land in 2016.”

Het eerste Big Bad Wolf Book Sale werd gehouden in Maleisië en groeide elk jaar gestaag.  In de afgelopen jaren toerde het evenement door steden in Indonesië, de Filippijnen, Sri Lanka, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Myanmar, Pakistan, Thailand, Cambodja en Zuid-Korea en bleek een enorm succes te zijn.

De organisatie is van mening dat de terugkeer van het evenement in Thailand het zoals altijd tot een succes zal maken, aangezien Impact Muang Thong Thani een toonaangevende locatie is die grote internationale evenementen kan organiseren en in voorgaande jaren de boekverkoop heeft gehouden.

Boeken van goede kwaliteit van uitgevers in heel Europa, Amerika en Australië, die alle categorieën en genres voor alle leeftijdsgroepen bestrijken, variërend van kinderboeken, geschiedenis en biografie tot entertainment, sport, reizen, literatuur, woninginrichting, architectuur, hobby’s en meer, zullen te zien zijn  uitverkoop.

Ongeveer 90 procent van de boeken zal in het Engels zijn, terwijl Thaise boeken van bekende uitgevers in Thailand ook beschikbaar zullen zijn.

Ga voor meer informatie naar www.facebook.com/bbwbooksthailand.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!