Baas, d’er zit een slang in de doos, het zal wel voorjaar wezen!

KHON KAEN:- Bij het horen van sissende geluiden van een pakket belden medewerkers van een logistiek bedrijf in Khon Kaen direct het plaatselijke slangenvangers-team en waren geschokt toen reddingswerkers de doos openden en een 4 meter lange koningscobra zijn gespleten tong liet zien.

Een Facebook-gebruiker met de naam Nev Marley vertelde over het incident dat gisteravond  plaatsvond in een Flash Express-kantoor in Khon Kaen.

“Ik kreeg een telefoontje van een transportbedrijf in Khon Kaen met de vraag of we wilden helpen een slang in een doos te vangen.  Ik dacht dat het een huisdierenslang of een [niet-giftige] balpython moest zijn”, zei hij in de Facebook-post.

“OH MY BOEDDHA”
Het was een koningscobra van bijna vier meter lang.  Dat is niet het soort ding dat per post kan worden verzonden.  Mensen, doe het alsjeblieft niet!”

 Nev Marley voegde eraan toe dat de afzender contact heeft opgenomen met het kantoor en beweerde dat hij niet wist dat er een slang in het pakket zat dat hij had ingehuurd om te verzenden.

Flash Express heeft een klacht ingediend bij de politie en de naam van de afzender wordt achtergehouden, de zaak wordt door de politie onderzocht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: facebook  
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!