Met kip beladen pick-up truck kantelt op Vibhavadi Rangsit Road in Bangkok en veroorzaakt verkeersopstopping

BANGKOK:- Gisteren is op de Vibhavadi Rangsit Road in Bangkok één pick-up truck beleden met 2,3 ton geslachte kip omgekiept, waardoor er een fikse verkeersopstopping ontstond.

De gekantelde pick-up blokkeerde het verkeer van het kruispunt van de Kasetsart Universiteit tot aan het knooppunt Rajavibha.

De chauffeur, Khun Surachet Manosarn vertelde tegen de politie dat hij om 1 uur ’s nachts vanuit zijn huis in Pathumthani was vertrokken om de kippen naar een gehaktballenfabriek in Samut Prakan te vervoeren.

Hij reed rond de 100 kilometer per uur toen zijn linker achterband ontplofte.  Hij verloor de controle over stuur en tegen een barrière en gleed vervolgens 100 meter lang over de weg en kantelde vervolgens.  Gelukkig raakte hij geen andere auto’s en raakte hij slechts licht gewond.

De politie sleepte de wagen naar het politiebureau van Vibhavadi voor een inspectie, terwijl het wegdek werd ontdaan van olie van auto’s en kippenvet.

Kip is een belangrijk offer tijdens Chinees Nieuwjaar en wordt bij die gelegenheid gebruikt in “wan wai” aanbidding.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!