Met een protest voor het politiebureau in Bangkok krijgt een Covid19 patiënte uiteindelijk een bed in het ziekenhuis toegewezen

~IEMAND UIT DE TENT HALEN~
(Iemand oproepen voor de strijd)

BANGKOK:- Een 60-jarige Covid19 patiënte besloot uit protest haar tentje voor het politiebureau van Nang Loeng in Bangkok op te zetten, omdat er geen ziekenhuisbedden voor haar beschikbaar waren nadat ze zondag positief getest was.

Zendai, een zorggroep die Covid19 patiënten gratis naar ziekenhuizen vervoert, plaatste dinsdag het verhaal van de vrouw op haar Facebook-pagina.

Er stond dat de vrouw, die als conciërge in de hoofdstad werkt, besloot haar huis in de wijk Bang Phlat te verlaten omdat ze haar dochter niet wilde besmetten.

Zodra de groep van haar zaak hoorde, nam ze contact op met het Royal Rattanakosin Hotel, dat is aangepast als veldhospitaal, en vond een bed voor haar.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!