Meer dan een ton heroïne en methamfetamine in een moeras aan Thais-Maleisische grens gevonden

~IN HET MOERAS ZITTEN~
(Moeilijkheden hebben)

SATUN:- In het Tam Malang-kanaal in de provincie Satun is donderdag een lading van ongeveer 1,2 ton heroïne en methamfetamine in 39 plastic manden gevonden.

De Thaise maritieme autoriteiten en de zeepolitie van Satun kwamen de verdovende middelen tegen tijdens het onderzoeken van het mangrovebos, dat in een grensgebied tussen Thailand en Maleisië ligt.

Ambtenaren van de marine denken dat mensenhandelaars de drugs daar hadden geplaatst, zodat ze door andere bendes konden worden opgepakt voor smokkel naar het buitenland.

“De marinepolitie heeft drugs in beslag genomen met een straatwaarde van ongeveer 1 miljard baht en heeft ze teruggebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek”, zeiden functionarissen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!