Meer dan 99% van de mensen in Bangkok draagt ​​buitenshuis gezichtsmaskers

~OP DE KAART ZETTEN~
(Gemaakt tot iets waar rekening mee gehouden wordt)

BANGKOK:- Uit een onderzoek van het ministerie van Hoger Onderwijs, Wetenschap, Onderzoek en Innovatie en het Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) aan de Thammasat Universiteit blijkt dat ongeveer 99% van de mensen in Bangkok in het openbaar een mondkapje draagt.

Prof. dr. Thanarak Theeramankhong zei dat de enquête gegevens van 11.894 mensen in 28 districten van Bangkok verwerkte.  De meerderheid van de mensen droegen de mondkapjes correct, terwijl ongeveer 2 op de 1.000 mensen ze niet droegen en ongeveer 4 op de 1.000 mensen ze verkeerd droegen omdat het kapje hun mond en neus niet volledig bedekten.

Hij voegde eraan toe dat de enquête 8 districten in Bangkok omvatte, waar 100% van de monsters in het openbaar gezichtsmaskers droegen.  Het waren Yannawa, Minburi, Phasi Charoen, Phra Nakhon, Bang Khor Laem, Don Muang, Chatuchak en Khlong Toei.

Uit het onderzoek bleek verder dat de mensen op vrijdag, zaterdag en zondag minder mondkapjes gebruikte.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!