Meer dan 9 miljoen Baht aan contante donaties ontvangen voor families van slachtoffers van het bloedbad van Nongbua Lamphu

NONGBUA LAMPHU:- Vandaag zal er meer dan 9 miljoen baht aan familieleden van slachtoffers van het bloedbad van Nong Bua Lamphu worden overhandigd, zo liet de Koninklijke Thaise politie op social media weten.

Een 34-jarige ex-politieagent ging vorige week donderdag tekeer in een kinderdagverblijf in het kanton Uthai Sawan, waarbij 36 mensen omkwamen, waaronder 24 jonge kinderen.

De landelijke hoofdcommandant van het RTP, generaal  Damrongsak Kittiprapas zei dat de donaties van de politie, de publieke en private sector meer dan 9 miljoen baht bedroegen.

Hij voegde eraan toe dat de politie onlangs 2,5 miljoen baht aan donaties had ontvangen van de publieke en private sector.

“De politie zal de donaties in contanten uitdelen aan de familieleden van de slachtoffers op de crematiedag op 11 oktober”, zei hij.

Hij adviseerde mensen om contant geld te doneren aan betrouwbare organisaties en op te passen voor criminelen die mogelijk misbruik willen maken van deze tragedie en voegde eraan toe dat politieagenten en hun families via de bankrekening van de Nationale Politie nog steeds geld kunnen doneren om het lijden van de familieleden van de slachtoffers te verlichten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!