Méér dan 600 miljoen baht aan Crystal Methamfetamine op zee in de provincie Trang in beslag genomen

TRANG:- De zeepolitie in de provincie Trang heeft zaterdag 650 kilo “ijs”, of methamfetamine, uit zee in beslag genomen, met een geschatte waarde van 600 miljoen baht.

De politie kreeg een tip van vissers dat ze de drugs 40 zeemijl uit de kust in de Andamanse Zee bij Koh Rok hadden zien drijven.

Toen de politie ter plaatse kwam, vonden ze een grote hoeveelheid drugs in zee drijvend aan een plastic vat als boei.  Op de eerste plek 15 zeemijl van Koh Rok lagen 20 zakken “ice” De tweede plek was 13 zeemijl van Koh Rok, waar 12 zakken “ice” werden gevonden.

De politie nam 32 zakken en 20 zakken “ice” in beslag, met een gewicht van 650 kilogram.  De verkoopprijs werd geschat op 300.000 tot 500.000 baht per kilo.

Na een eerste onderzoek is de politie van mening dat de smokkelbende verbonden moet zijn met veel provincies die aan zee grenzen.  De groep kan een internationaal drugshandelnetwerk zijn of uit drie zuidelijke provincies.  De drug was naar verluidt bestemd voor Indonesië en Australië.  

De politie schat dat de drug op de plaats van bestemming meer dan één miljard waard baht zou zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!