De Vietnamese vliegmaatschappij “Vietjet” herstart haar internationale vluchten

~DENKEN MET KOUSEN EN SCHOENEN IN DE HEMEL TE KOMEN~
(Denken dat men zich niet moet inspannen)

HANOI:- De vietnamese vliegmaatschappij Vietjet heeft haar reguliere internationale vluchten hervat die de belangrijkste hubs van Vietnam verbinden met Bangkok, Tokio, Seoul en Taipei.  

Vluchten van Ho Chi Min City naar Bangkok vertrekken elke vrijdag, en de dienst van Hanoi naar Seoul (Incheon International Airport) is gepland om te vertrekken vanaf 15 april. 

Ondertussen zijn de vluchten van Hanoi naar Tokyo (Narita International Airport) als operationeel, terwijl er diensten van Hanoi naar Taipei gepland zijn om te vertrekken vanaf 11 april. 

Alle diensten vanuit Vietnam zullen alleen passagiers bedienen die voldoen aan de immigratieregels van de gastlanden en -gebieden.  Deze reizigers zijn meestal Vietnamese staatsburgers die studeren, werken of buitenlandse familieleden bezoeken, of buitenlanders die uit Vietnam naar huis terugkeren.  

Passagiers wordt geadviseerd om gedetailleerde informatie in te winnen bij de ambassades en diplomatieke agentschappen van verwante landen om de vereiste procedures en papierwerk te voltooien om het immigratieproces bij aankomst te vergemakkelijken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Vietjet
Content: Olleke Bolleke in Azië 
Bron: Bangkokjack.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!