Meer dan 4.000 Thai Airways medewerkers falen voor screening en vallen buiten de mand

~DOORGESTOKEN KAART~
(Dat is géén toeval)

BANGKOK:- Volgens de Thaise luchtvaartmaatschappij hebben meer dan 4.000 werknemers van Thai Airways International (THAI) een screeningprogramma niet doorstaan ​​om hun baan te behouden en gaan ze met vervroegd pensioen.  

Het aantal is berekend op basis van de 13.554 medewerkers die hadden gesolliciteerd naar voortzetting van het dienstverband.  Ze werden nagekeken maar slechts 9.304 slaagden.  Hierdoor blijven er meer dan 4.000 werknemers over die ofwel de regeling voor vervroegd pensioen van de luchtvaartmaatschappij accepteren of zich aanmelden voor een tweede screeningronde.  

De eerste screeningsronde verdeelde de medewerkers in drie groepen: degenen die geslaagd zijn en medio deze maand een nieuw arbeidscontract tekenen;  degenen die zijn geslaagd maar willen deelnemen aan het programma voor vervroegde uittreding;  en degenen die faalden.  

De tweede vertoningsronde vindt plaats van 19-23 april, en de resultaten worden op 28 april bekendgemaakt.  THAI heeft verschillende pakketten voor vervroegd pensioen beschikbaar.  

De luchtvaartmaatschappij heeft de kritiek van de vakbond op de nieuwe arbeidsovereenkomsten en secundaire arbeidsvoorwaarden afgewezen.  THAI beweert dat de contracten zorgvuldig zijn beoordeeld en uitgevoerd in overeenstemming met faillissements- en arbeidsbeschermingswetten. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!