Meer dan 3,000 mensen doen mee aan de Bikini Beach Race op 29 oktober in Pattaya

PATTAYA:- De autoriteiten van Pattaya verwachten meer dan 3,000 hardlopers te zien deelnemen aan de komende Pattaya International Bikini Beach Race 2022.

Fit of niet, of je nu in Pattaya of waar dan ook in Thailand bent of gewoon van plan bent om te bezoeken, je bent meer dan welkom om dit heetste hardloopevenement bij te wonen dat op 29 oktober op het strand voor Centraal Pattaya zal plaatsvinden.

De stad Pattaya heeft met de Pattaya Business and Tourism Association samengewerkt om dit evenement mogelijk te maken. Het startpunt bevindt zich aan het strand voor Centraal Pattaya, dat zich ongeveer vijf kilometer uitstrekt.

Het zal natuurlijk een behoorlijke tocht zijn, maar hier begint het plezier omdat alle lopers worden aangemoedigd om hun meest gewenste outfit aan te kleden – bikini’s, zwemkleding, korte broeken, enz. – om het hardlopen gemakkelijker en leuker te maken.

En wees niet bang om alleen te rennen, want meer dan 3,000 mensen, waaronder internetidolen, beroemdheden en social media-beïnvloeders in heel Thailand zullen schouder aan schouder met je meelopen.

Het kost slechts 800 baht en 1,600 baht voor buitenlandse bezoekers om mee te doen aan deze sexy run. Je moet nu opschieten want de registratie sluit op 21 oktober. Wederom start de race op 29 oktober op Pattaya Beach. 

Mis al het plezier niet!

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!