Bangkok waarschuwde vandaag de inwoners om zich voor te bereiden op overstromingen van de Chao Phraya-rivier

BANGKOK:- Het grootstedelijk administratiekantoor van Bangkok, het BMA, waarschuwden de bewoners die in de buurt van de oever van de Chao Phraya-rivier wonen op en mogelijk overstromingsgevaar dat zich morgen zou voordoen. De bewoners is geadviseerd om hun bezittingen naar een hogere plaats te brengen om de schade die kan worden veroorzaakt door de stijging van het waterpeil op de rivier te minimaliseren.

De woordvoerder van het BMA, Khun Ekwaranyu Amrapan kondigde vandaag aan dat de stijging van het waterpeil in de Chao Phraya-rivier in de omgeving van Bangkok wordt verwacht, aangezien de hoeveelheid water die in het Bang Sai-district van Ayutthaya stroomt, toegenomen is tot een gemiddelde van 3,090 kubieke meter per seconde, evenals de zeewaterpeil dat naar verwachting rond 7:23 zal stijgen. vandaag.

Daarom drongen de autoriteiten er bij gemeenschappen in de buurt van de oevers van de Chao Phraya-rivier op aan om zich voor te bereiden op de mogelijke overstroming door bezittingen naar een hogere plaats te verplaatsen, stekkers en snoeren uit de contacten te halen en de watersituatie nauwlettend in de gaten te houden welke door de BMA worden aangekondigd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Thairath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!