17-jarige jongen gevonden na 10 dagen in de jungle van Thailand vermist te zijn, op het nippertje teruggevonden 

PHAYAO:- Een 17-jarige jongen was in zijn uppie de jungle in Noord-Thailand ingegaan en raakte verdwaald, na 10 dagen zoeken werd hij uiteindelijk toch teruggevonden.

De tiener werd gevonden met een verwonding en is erg mager, maar is nu veilig.  Hij onthulde dat hij, nadat hij het bos was binnengegaan, verdwaald was en leefde op bananen en groenten.  

Kapitein Santi Kapkaew van het Mae Ka politiebureau in de provincie Phayao ontving een melding over een vermiste persoon.  Het gaat om de 17-jarige Nitit die sinds 21 september 2022 vermist werd. De man ging op zoek naar voedsel in het bos maar keerde niet terug.

Het plaatselijke reddingsteam werd op de hoogte gebracht. Na meer dan  9 nachten onafgebroken in het bos zoeken vond men hem. De zoektocht begon van 21-30 september en ze gaven nooit op.  Uiteindelijk werd Nitit gevonden op de Ban Tha Charoen-heuvel in de provincie Lampang.  De tiener was erg zwak en had water en voedsel nodig.  

Toen de jongen werd gevonden, onthulde hij dat het enkele dagen geleden was dat hij voedsel of water had.  Hij raakte ook gewond aan één voet, dus het reddingsteam zorgde ervoor dat hij de eerste hulp bij ongelukken kreeg.  De tiener werd vervolgens afgeleverd in het Phayao-ziekenhuis.

Hij wist te overleven op bananen en andere groenten die hij in het bos tegenkwam. Toen Nitit zich realiseerde dat hij gevonden was, was hij erg blij dat mensen naar hem op zoek waren.  Het zoekteam verklaarde dat ze begonnen te zoeken naar de vermiste persoon in Phayao, maar hij werd gevonden in het bos in de provincie Lampang op een verbindingspunt tussen de twee provincies.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!