De barmeisjes in Thailand vinden hun weg terug naar de “frivole” kustplaats Pattaya

PATTAYA:- De taxi’s doen binnenkort misschien levendige zaken vanuit het noorden. Hoewel bars technisch gezien niet in Pattaya heropend zijn keren de barmeisje gestaag terug en hebben ze werk gevonden in nieuw toegestane restaurants waar alcohol nu wel geserveerd mag worden.

Van bordelen in Soi 6 tot de overdekte go-go-bars met airconditioning in het centrum van Pattaya en strandbars langs de kust van Jomtien heropenen hun deuren weer, terwijl ze zwaaien met gemakkelijk te verkrijgen restaurantvergunningen en SHA-stickers om zaken te doen als zgn. ‘restaurants.’

Het is allemaal goed nieuws voor vrouwen die vroeger hun brood verdienden met het vermaken van oudere mannen in ruil voor drankjes en fooitjes.

Een, alleen geïdentificeerd als Araya, kwam terug uit Udon Thani, waar ze rondslenterde, niet werkte en leefde van de donaties van een buitenlandse aanbidder.  Nu is ze terug in Pattaya, op zoek naar meer buitenlandse mannen om haar te in deze zware tijden te ondersteunen.

Werknemers zoals Araya zullen misschien niet al te veel geluk hebben, aangezien Pattaya voor minstens 80 procent expat is met nog steeds weinig toeristen.

Nu Thailand de Pattaya Sandbox en het Test & Go-deelnameprogramma zijn opschort, begint het aantal toeristen naar de stad langzaam aan weer te stijgen. Lokale horecagelegenheden beginnen weer vol te lopen met expats die meer dan acht maanden lang geen toegang hebben tot drinkplaatsen vanwege Covid19 perikelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “De barmeisjes in Thailand vinden hun weg terug naar de “frivole” kustplaats Pattaya”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!