Medewerker ziekenhuis weerlegt de bewering van de vrouw dat haar kind door vier ziekenhuizen is afgewezen

~OM KANEELWATER LOPEN~
(Weggestuurd worden, beuzelwerk doen)

BANGKOK:- Een medewerkster van één van de vier ziekenhuizen die zondag naar verluidt weigerde een 10 maanden durende Covid-patiëntje te behandelen, zei op de Facebook-pagina van Aggressive Doctor weten dat het ziekenhuis zijn plicht had gedaan in overeenstemming met de medische ethiek.

De betreffende functionaris schreef dat de ouders hadden toegegeven dat ze een uitgaansgelegenheid en warenhuis in Hua Hin hadden bezocht, en voegde eraan toe dat ze later een eerdere Facebook-post op hun reis hadden verwijderd. 

De ouders beweerden geld te hebben en zeiden dat ze de voorkeur gaven aan privéziekenhuizen waar beroemdheden worden behandeld “, aldus de posting.

De medewerkster verweerde zich ook met het feit dat het medisch personeel de ouders het advies had gegeven  over hoe ze hun kind moesten behandelen en bovendien haar de tip hadden gegeven om contact op te nemen met de Covid-19-hotline 1668. 

De moeder van het kind was ten einde raad en zocht haar heil op Facebook Live om te zeggen dat haar kind hoge koorts had en dat het om verschillende redenen door vier ziekenhuizen was afgewezen, zoals de ‘eerste hulp is gesloten’ en de ‘afdelingen zijn vol”.

De post ging viraal en het Bhumibol Adulyadej-ziekenhuis besloot het kind op te nemen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!