Medewerker ‘Food Panda’ die goudwinkel in Nakhon Ratchasima beroofde blijkt politieagent te zijn

Nakhon Ratchasima:- Het Thaise Daily News meldde dat de Thaise man die een goudwinkel beroofde in Pak Chong, Nakhon Ratchasima in het noordoosten van Thailand en de bezorgkleding van Food Panda droeg, eigenlijk een politieagent is.

De man ging naar de goudwinkel van Petch Thong Yaowarat in Big C en schoot de eigenaar neer die zich verzette.  Daarna ging hij er op een motorfiets vandoor met 126 baht goud ter waarde van 3,5 miljoen baht.

Bronnen op het politiebureau vertelden tegen de media dat ambtenaren na de overval dachten dat het een collega zou kunnen zijn.

De 25-jarige politie-korporaal Anucha Bun-arak werd gebeld en gaf al snel toe dat hij het was die een bivakmuts, zonnebril en roze Food Panda-kleding droeg.

De Daily News meldde dat de politie nog op zoek is naar de buit en de vluchtmotor die eerder werd gemeld als de Honda Wave 110i.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!