Massagesaloncomplex Pinklao in Bangkok binnen 24 uur verkocht voor 470 miljoen Thaise baht

BANGKOK:- Een bekend huis van ‘plezier’ in Thailand, netjes omschreven als een massagesalon in Pinklao werd binnen 24 uur opgekocht nadat het dinsdag voor 470 miljoen Baht nadat hey te koop was aangeboden.

De aankondiging dat het complex te koop stond, ging meteen viraal op sociale media nadat het in een bedrijfsacquisitiegroep op Facebook was geplaatst.

In de post stond dat het etablissement van 470 miljoen Baht zich op een perceel van drie rai aan Arun Amarin Road in de wijk Noi in Bangkok bevindt en uit drie volledig uitgeruste gebouwen van vijf verdiepingen bestaat.

LEES OOK> Luxe massagehuis van plezier in Bangkok te koop voor 470 miljoen baht

De post voegde eraan toe dat het bedrijf een maandelijkse nettowinst van maximaal 6 miljoen THB genereert, terwijl de licenties voor de massagesalon en het café “legaal zijn verkregen”.

De eigenaar vertelde gisteren aan verslaggevers dat het etablissement slechts één dag nadat de aankondiging was geplaatst, was verkocht.  De verkoop zal worden afgerond kort nadat specifieke details zijn uitgewerkt.

Hij zei dat hij besloot om in deze moeilijke tijd het geldverslindende bedrijf te verkopen omdat er geen erfgenaam was om het van hem over te nemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Massagesaloncomplex Pinklao in Bangkok binnen 24 uur verkocht voor 470 miljoen Thaise baht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!