De marktwaarde voedselbezorging in Thailand zal naar verwachting in 2022 de 7,9 miljard baht bereiken

BANGKOK:- De marktwaarde voor voedselbezorging voor het jaar zal naar verwachting met 46,4 procent groeien vanaf 2020 dankzij de thuiswerkcultuur en de eigen bijdrage van de overheid Khon La Khrueng-regeling, zo liet een woordvoerder van het onderzoekscentrum van de Kasikorn bank weten.

Het centrum verwacht, in samenwerking met LineMan Wongnai Co en marktgegevens, dat de voedselbezorging via applicaties in 2022 zal toenemen, gedreven door de vraag van de klant te midden van een hybride werkpatroon (deels thuiswerken en ook op kantoor).

De voedselbezorgers zullen promoties blijven organiseren om de markt te stimuleren, terwijl ze hun diensten uitbreiden naar meer provinciale gebieden om aan de stijgende consumentenvraag te voldoen.

Nu operators hun marketinggebieden uitbreiden en voortdurend promoties aanbieden, zal dit de Consumer Order Number Index in 2022 waarschijnlijk opdrijven tot 477, een stijging van 2,9 procent vanaf 2021.

Elke bestelling in 2022 zal naar verwachting gemiddeld rond 193 baht zijn, een stijging van 190 baht baht, voornamelijk als gevolg van een stijging van de restaurantkosten, de kosten van voedselgrondstoffen, arbeidskosten en de prijs van het beheersen van risico’s in deze Covid19 situatie.

Het onderzoekscentrum van de Kasikorn schat dat de marktwaarde van voedselbezorging in 2022 ongeveer 79 miljard Baht zal bedragen, met een groei van 4,5 procent.

En in het geval van een ernstige uitbraak van de nieuwe Omicron-variant, ook de prijs van het voedsel.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!