Marine officier rijdt met auto en al de zee in en komt te verdrinken

~NAAR DE KELDER GAAN~
(Verongelukken door te zinken)

SATTAHIP:- Een marineofficier kwam op een verschrikkelijke wijze om het leven toen hij met zijn SUV in de zeehaven van Sattahip in zee stortte.

De duikers van de marine hebben het lichaam van de 33-jarige kunnen bergen .  Volgens de marine werd het lichaam gevonden in de bestuurdersstoel van een Toyota Fortuner SUV.  

De auto is door een kraan uit zee getrokken.  De marineofficier brak vrijdag in de vroege morgen, zo rond 02.30 uur door een barrière in de haven van Laem Thian en belanden in de zee.  

Aangenomen wordt dat de bestuurder achter het stuur in slaap is gevallen.  De 1e klas officier was gestationeerd op het fregat HTMS Chao Phraya. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Thairath

Eén gedachte over “Marine officier rijdt met auto en al de zee in en komt te verdrinken”

  1. In slaap gevallen op een pier, die mag dan wel heel lang geweest zijn dat je nadat je erop bent gereden in slaap valt. Maar en was natuurlijk geen alcohol in het spel want dat hoort niet bij een marineofficier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!