De particuliere ziekenhuizen in Thailand willen willen ook tegen Covid19 virus vaccineren

~ZIJN ZEGEL AAN IETS HECHTEN~
(Goedkeuring of toestemming ergens aan geven)

BANGKOK:- Volgens berichten in de media wil de Food and Drug Administration (FDA) particuliere ziekenhuizen toestemming geven om binnenkort Covid-19-vaccinaties aan te bieden.  

De particuliere ziekenhuizen waarvan wordt aangenomen dat ze vaccinatiecampagnes hebben, zijn onder meer Thonburi Group, Ramkhamhaeng Hospital, Bangkok Hospital Group (BDMS) en Kasemrat Group. 

Er zullen verschillende vaccins beschikbaar komen, zoals die van de fabrikanten Pfizer, Moderna, Sinopharm, Sputnik en Johnson & Johnson.  

De aanbevolen twee doses zouden ongeveer 4.000 baht kosten. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: bangkokbiznews.com

4 gedachten aan “De particuliere ziekenhuizen in Thailand willen willen ook tegen Covid19 virus vaccineren”

  1. Op 01-03 ben ik in het changmai Ram Hospitaal geweest, voor medijnen en bloedtesten. De uitslag bij mijn Oncoloog , Dr. Rattia vroeg ze aan mij of ik hier gevaccineerd wil wordenr oh , maar daar zijn kosten aan verbonden. Heb gelijk gezegd wil de Phizer maar in geen gevangen de Chinese, kosten is voor mij niet belangrijk, want indien het nog niet bevestigd is, dat voor buitenlanders in Thailand het gratis is, heb ik de bevestig van mijn ZKV dat het vergoed word.
    Anders betaald ik het zelf, wil zo gauw mogelijk, want heb daar nog dingen te regelen, maar wil terug naar Thailand, zonder gedoe en Quarantenne. Ze verwacht het in Mei of Juni, kosten weet ze nog niet. Ze heeft alles genoteerd, telefoon en email adres en welke vaccint. numaar afwachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!